Recruiter informatie

Matthea Tromp, recruiter:

Bij opdrachtgevers als Shell, PepsiCo of Het Legers des Heils kun jij op tijdelijke opdrachten aan de slag om met jouw kennis en vaardigheden de verwachtingen van de klant te overtreffen. Doordat we echt de uitdaging zoeken in opdrachten, zorgen we dat je iedere dag met grote motivatie en plezier naar je opdracht gaat, waardoor jij jezelf razendsnel (door)ontwikkelt. Alleen dan kom jij als persoon volledig tot je recht. Interim Financials van Laudame verrassen de klant dan ook keer op keer.

Wellicht denk je nu: “Dat kunnen toch meer bureaus?”. Iedereen zegt het, wij doen het. De cijfers spreken voor zich: 100% van onze opdrachtgevers zou dezelfde financial inhuren voor dezelfde aanvraag. Wij zijn een bureau zonder mismatches.

Hoe doen wij dat? Wij nemen de tijd voor jou én onze opdrachtgevers. Bij ons sta jij als persoon centraal. We nemen in onze gesprekken uitgebreid de tijd om je te leren kennen, uit te vinden wat jou beweegt en waar je ambities liggen. Omdat we dit ook bij opdrachtgevers doen, kennen we de opdrachten door en door. Hierdoor weten we exact wie er op welke functie gaat passen. Wij stellen dan ook één kandidaat voor.

Wat precies je eerste opdracht is, kunnen we natuurlijk vooraf niet zeggen, maar deze zal in lijn liggen met jouw ambities en interesses. Zo hebben we een Audit Manager, die na 12 jaar de overstap vanuit de accountancy maakte, kunnen inzetten als Interim Finance Manager bij bouwbedrijf Waal, waar hij zelf als financieel eindverantwoordelijke aan het stuur zat van de onderneming. Een collega die brede finance ervaring heeft opgedaan als onder andere Hoofd Financiële Administratie kon starten als Interim Controller bij ISM eCompany, een bedrijf wat naadloos aansloot bij zijn ondernemersmentaliteit.

Het teamgevoel onderling is minstens zo belangrijk. We hebben regelmatig kennissessies, bedrijfsuitjes, borrels en sportieve events. Hierdoor voelt Laudame echt als een team en kun je bij elkaar terecht als het nodig is.

Onze mensen geven aan: “De diversiteit en uitdaging in opdrachten, in combinatie met de persoonlijke interactie met collega’s, maakt Laudame Financials de ideale werkgever.” Daar staan we voor.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Maak een Jobalert