Junior Project Controller

Vind je het leuk om inzicht in je project te geven met Excel, maar minstens zo leuk om bij het project te gaan kijken waar je getallen écht over gaan? Junior Project Controller bij Laudame betekent dat je de kans krijgt om het financieel geweten te worden van diverse projecten: van een turnaround bij BP of Shell tot een nieuwe terminal bij Vopak of een infrastructureel project bij Prorail. Als Junior Project Controller draai je mee op uiteenlopende en leerzame projecten.

Informatie

 • HBO
 • WO
 • Financieel
 • Medior
 • Junior
 • Senior
 • Omgeving Rotterdam / Utrecht; Randstad

Jouw uitdaging als Junior Project Controller:

Als Junior Project Controller ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers als onderdeel van een projectteam. De projecten zijn zeer uiteenlopend, wat iedere opdracht anders maakt. Hierdoor kunnen we een uitdagende opdracht geven die past bij je werkervaring. Van een gaaf project om ervaring op te doen voor een Junior Project Controller tot het controllen van meerdere complexe projecten en aansturen van een team van projectadministrateurs/-controllers wanneer je meer ervaring hebt. Vanuit verschillende werkorders en/of financiële administratie weet jij een overzicht te creëren waarmee in één oogopslag helder is hoe het project er financieel voor staat en wat de prognose is. Je krijgt een hoop vrijheid om de overzichten, tools en projectadministratie te optimaliseren. Je bent vaak betrokken bij het project van A tot Z: van de eerste begroting tot de beoordeling van offertes, en van de constructiefase tot aan de benchmark en oplevering projectdocumentatie. Je functioneert als verbindende schakel, bijvoorbeeld tussen de project manager, (onder)aannemers, programma manager en (corporate) finance. Dit vereist dat jij op alle niveaus kunt communiceren.

 

Wat heb jij in je?

Wij zoeken iemand die niet stilletjes achter de computer blijft zitten, maar analyseert en achterhaalt waar het project om draait. Op de momenten dat je wel achter je computer zit, kun jij als geen ander structuur en overzicht creëren in de choas. Met je analytische vaardigheden overzie jij de details, de grote lijnen en de verbanden hiertussen. Omdat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, schakel je gemakkelijk met verschillende niveaus. Ook laat je je niets op de mouw spelden en weet je mannetje (m/v) te staan tegenover technisch supervisors of aannemers.

 

Daarnaast beschik je over:

 • minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding, zoals Bedrijfseconomie;
 • 2 tot 5 jaar ervaring binnen een projectenorganisatie, bijvoorbeeld binnen Projectadministratie of Projectcontrol;
 • ervaring met projecten en alles wat daarbij komt kijken (meer-/minderwerk, projectadministratie, project forecast, etc.);
 • uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

Uiteraard krijg je een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak. Maar ook een team van ervaren collega's met wie je kunt sparren over hoe je zaken het beste aan kunt pakken. En regelmatig vrijdagmiddagborrels bij ons op kantoor als het even wat minder druk is op het project.

 

Tijd voor actie!

Graag komen we in contact om te kijken of jij de Junior Project Controller bent die helpt om onze opdrachtgevers beter 'in control' te laten zijn op hun project. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met Laudame en in te schatten of het interimvak wat voor jou is. Je kunt solliciteren met onderstaande button!

Christianne Poortstra

Contactpersoon 06 - 34 08 80 50 Stuur e-mail