Financial Controller

Wil jij “aan de andere kant van de tafel zitten” zodat je niet alleen adviseert, maar ook zelf implementeert? Schrikken woorden als compliance, accounting, consolidatie en zelfs IFRS of GAAP jou niet af, maar ben jij juist op deze terreinen op je best? Financial Controller bij Laudame is de ideale stap voor de ‘hard-core financial’ of een financial die vanuit de Accountancy de overstap wil maken naar het bedrijfsleven. Wel de dynamiek van afwisselende opdrachtgevers, maar niet het vluchtige van een paar keer per jaar advies geven.

Informatie

  • HBO
  • WO
  • Financieel
  • Medior
  • Senior
  • Omgeving Rotterdam / Utrecht; Randstad

Jouw uitdaging als Financial Controller:

Als Financial Controller ben je voor een bepaalde periode bij een opdrachtgever de rechterhand op het gebied van bijvoorbeeld internal control framework, tax, forecasting en transfer pricing. Je verzorgt de periodieke afsluitingen, financial reporting en management rapportages. Je ondersteunt bij of initieert interne en externe financiële audits. Dankzij jou worden de administratieve processen zo efficiënt mogelijk ingericht en voldoen ze aan de organisatieregels en wet- en regelgeving. Niet zelden stuur je ook de administratieve organisatie aan, waarbij je als inspirerend leidinggevende tegelijk strategisch en hands-on bezig bent. Na afronding van je opdracht gaat Laudame op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin je verder kunt groeien en ontwikkelen. Oftewel: het finance vak in de breedste zin van het woord.

 

Wat kenmerkt jou?

Je bent een intrinsiek gemotiveerde en gedreven financial. Je hebt een zeer goede basis op financieel gebied, bij voorkeur in de Accountancy of in een vergelijkbare rol in een grote internationale organisatie. Je bezit een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel, en alle administratie die, direct of indirect, onder jou valt is altijd accuraat, up-to-date en volledig. Ook heb je sterk ontwikkelde analytische vaardigheden, waarmee je snel verbanden legt en het grote plaatje blijft overzien.

 

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding binnen accountancy (AA/RA) of financiële richting;
  • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de accountancy;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wat kun je van ons verwachten?

Laudame Financials biedt je de mogelijkheid om op mooie opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers hands-on aan de slag te gaan. Laudame biedt daarbij als werkgever een stabiele basis om vanuit te opereren, en vakkundige collega’s om mee te sparren. Je krijgt persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en gerichte training. Daarnaast hebben we een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

 

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor de volgende stap of overstap naar het bedrijfsleven? Je kunt direct solliciteren met onderstaande button!

Christianne Poortstra

Contactpersoon 06 - 34 08 80 50 Stuur e-mail