Business Controller

Ga jij met plezier naar je werk als je mag werken aan het beter maken van processen en bedrijven? Krijg jij het steeds weer voor elkaar om inzichten te bieden die voorheen niet beschikbaar waren? En houd je van dynamiek, zowel in het soort werk als in opdrachtgever? Dan ben jij waarschijnlijk de ideale Business Controller.

Informatie

 • HBO
 • WO
 • Financieel
 • Medior
 • Senior
 • Omgeving Rotterdam / Utrecht; Randstad

Jouw uitdaging als Business Controller:

Business Controller bij Laudame betekent dat je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Door je gedegen kennis van finance en onovertroffen skills in Excel weet jij iedere dataset om te toveren in business insights. Of het nu gaat om de impact van sales incentives, “slice and dice” resultaten over de afgelopen periode, of het signaleren van een mogelijkheid tot procesverbetering: jij weet het te ontdekken, analyseren en intern te ‘verkopen’ aan alle stakeholders. Opdrachten lopen voor een periode van gemiddeld zo’n 10 maanden. In die periode kun je dus zaken écht oppakken en resultaten bereiken. Na het afronden van je opdracht kun je bij een andere opdrachtgever je toegevoegde waarde leveren. Onze Business Controllers zitten bijvoorbeeld bij Shell, Heineken en PepsiCo.

 

Wie ben jij?

Je bent een resultaatgerichte financial en je motto is dat er altijd ergens wel iets te verbeteren valt. Je kunt vraagstukken analytisch doorgronden en oplossen. Communicatief ben je sterk op verschillende niveaus en kun je snel schakelen. Je kunt bijvoorbeeld informatie ophalen op de productievloer, bespreken met collega’s van sales en vervolgens voorleggen aan de directie. Daarnaast ben je op je best in een dynamische omgeving. Als Business Controller weet je als je ’s ochtends naar je werk rijdt niet altijd waar je die middag mee bezig zult zijn. Ook de dynamiek van verschillende opdrachtgevers in korte tijd zie jij niet als probleem, maar juist als het mooiste aspect van het interimvak.

 

Daarnaast beschik je over:

 • een relevante HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld RC of bedrijfseconomisch;
 • 5 tot 10 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie, zoals Business Controller of Business Analyst, of finance ervaring binnen de accountancy;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • zeer goede Excelvaardigheden;
 • sterke analytische vaardigheden.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Laudame Financials geeft je uitdagende en afwisselende opdrachten waar jij helemaal in op kunt gaan. We bieden persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, gerichte training en coaching. Daarnaast is voor de ‘fun’-kant aandacht en hebben we regelmatig teamuitjes. We bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak.

 

What’s next?

Wil jij aan de slag als Business Controller? Wij kijken graag of jouw ambities aansluiten bij onze opdrachten. Solliciteer direct met onderstaande button!

Matthea Tromp

Contactpersoon 06 - 46 86 36 93 Stuur e-mail