Ambitieuze, leergierige Controller / Finance Manager

Weet jij je stevige vakinhoudelijke Finance & Control kennis te combineren met procesoptimalisatie en strategische verbeteringen? Ben jij allround financial, business controller en financieel expert in één? En wil je jezelf verder ontwikkelen tot Finance Manager door steeds nieuwe opdrachten te starten als er een concrete uitdaging ligt en pas weg te gaan als deze is opgelost? Als Interim Controller / Finance Manager krijg jij de ruimte om het verschil te maken!

Informatie

  • HBO
  • WO
  • Financieel
  • Senior
  • Omgeving Rotterdam / Utrecht; Randstad

Jouw uitdaging als Finance Manager / Controller:

Op variërende opdrachten ben jij als Finance Manager / Controller samen met je team verantwoordelijk voor de analyse en rapportage van financiële resultaten. Naast een sterke vakinhoudelijke component ligt de uitdaging in het verbinden van mensen en in het beheren en optimaliseren van de financiële organisatie. Je optimaliseert processen op operationeel en tactisch niveau met als doel strategische verbeteringen aan te brengen. Geen symptoombestrijding, maar duurzame oplossingen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële systemen, investeringen, ontwikkelingen, kostprijzen, efficiency verbeteringen en resultaten. Daarnaast ben jij (eind)verantwoordelijk voor de financiële administratie, budget & forecast cyclus, periodieke afsluiting en reporting en het operationeel aansturen van het finance team.

 

Wat kenmerkt jou?

Jij bent een ambitieuze en zelfstandige financial, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch en cijfermatig inzicht. Jij hebt een drive om te verbeteren: de organisatie en het team waar je terecht komt, maar vooral ook jezelf. Je ziet het als je missie om de financiële processen binnen de organisatie te optimaliseren. Een helikopterview is belangrijk om alle processen te overzien en verbeteringen te kunnen doervoeren, maar jij bent ook niet bang om hands-on aan de slag te gaan. Je vindt het leuk om mensen te coachen en te verbinden. Door je nieuwsgierige en leergierige karakter ben je op een nieuwe opdracht snel ‘up-to-speed’.

 

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde financiële of bedrijfseconomische HBO of WO-opleiding;
  • circa 5 tot 15 jaar werkervaring, waaronder zwaardere financiële functies zoals Controller, Financial/Business Controller of Senior Accountant;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveau's.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Laudame Financials biedt mooie opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers, van MKB tot internationale corporate. Ondanks dat je opdrachten steeds wisselen, geeft Laudame als werkgever je een stabiele basis om vanuit te opereren. We bieden persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en gerichte training. Daarnaast hebben we een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak.

 

Meer weten?

Graag gaan we in gesprek om wederzijds te kijken of de functie en het interim vak bij je passen. Je kunt solliciteren met onderstaande button!

Matthea Tromp

Contactpersoon 06 - 46 86 36 93 Stuur e-mail