Wat doet Laudame Financials?

“Wij willen onze opdrachtgevers keer op keer verrassen door altijd de beste finance professionals te leveren.”

Wij leveren finance professionals voor tijdelijke vacatures bij een groot aantal ondernemingen en instanties die zowel nationaal als internationaal opereren.

De opdrachten variëren. De meeste liggen op het terrein van financial, business en project control en in de voorziening van financiële- en managementrapportages.

De rollen die wij daarin vervullen variëren ook in senioriteit. Het gaat om zware functies zoals Finance Manager of Controller maar ook rollen die goed vervuld kunnen worden door ambitieuze starters. Zo hebben wij een rijk aanbod van rollen voor alle niveaus. Deze rijke schakering geeft ons de unieke gelegenheid om iedereen een steile leercurve aan te bieden met opdrachten die altijd een volgende uitdaging geven.

Inleving in de opdracht en de opdrachtgever is van noodzakelijk belang voor een perfecte match. We weten dat we enkel financials met de juiste kwaliteit en mentaliteit in dienst hebben waar we de perfect passende opdracht voor zoeken.

Kernwaarden

De kwaliteit en mentaliteit van onze mensen wordt bepaald door zeven kernwaarden:

  • Betrouwbaar: Afspraak is afspraak. Je bent altijd duidelijk over wat je gaat doen en je doet vervolgens wat je beloofd hebt.
  • Intrinsiek gemotiveerd: Je bent enthousiast en energiek. Je voert opdrachten uitstekend uit omdat je dat zelf graag wilt. De prikkel daarvoor komt uit jezelf.
  • No-nonsense: Je kracht is je inhoudelijke drive. Geen mooie praatjes maar direct aan de slag met de uitdagingen die op tafel liggen. Je bent duidelijk in wat je kunt en wat haalbaar is.
  • Doorzetten: Je gaat door waar anderen stoppen. Dat is niet alleen harder maar vooral ook slimmer werken.
  • Verbeteringsgericht: Je bent voortdurend op zoek naar hoe zaken beter gedaan kunnen worden, ook als het resultaat al goed is.
  • Verantwoordelijk: Je voert je opdracht uit alsof het je eigen onderneming is. Je weet wat er van je verwacht wordt, je voelt je betrokken en je stopt pas als de klus geklaard is.
  • Resultaatgericht: Je spant jezelf actief in voor een concreet resultaat en/of een concrete doelstelling.

De perfecte match

Wat houdt “de perfecte match” in?

De opdrachtgever wil geen risico lopen op de performance en vraagt om een kandidaat die aantoonbaar ervaring heeft in alle facetten van de opdracht. De makkelijkste weg is daaraan zo goed mogelijk te voldoen. In dat geval is de ontwikkeling van de kandidaat echter beperkt.

De perfecte match vraagt om een kandidaat met een goede ervaring in een deel van de opdracht. Voor een deel moet de opdracht nieuwe uitdagingen bevatten. Bij de perfecte match is de kandidaat erg enthousiast om juist deze nieuwe aspecten te gaan ontdekken en ervan te leren. Sterker nog: het drijft hem of haar om een flink tandje bij te zetten om aan de verwachting van de opdrachtgever te kunnen voldoen. Dat zorgt voor een enthousiaste inzet die over het algemeen resulteert in een uitstekende performance, waardoor de opdrachtgever wordt verrast. Daarnaast zorgen we er hiermee voor dat een kandidaat rijker uit een opdracht komt dan bij de start en realiseren we een steile leercurve.

 

 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Maak een Jobalert