Wie zijn wij

Dagelijks zijn onze Interim Financials in de hele Randstad en daarbuiten bij een uiteenlopende groep van gerenommeerde opdrachtgevers aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Business Analyst, (Financial of Business) Controller of Projectcontroller. De rol die iemand vervult, is afhankelijk van waar hij/zij goed in is en waar zijn/haar interesse ligt. Wat overeenkomt is de kwaliteit en de gedrevenheid waarmee ze dit doen.

Ondanks dat we in de dagelijkse praktijk op verschillende locaties zitten, zijn we tegelijk een hecht team. We kennen elkaar goed. We ontmoeten elkaar regelmatig bij allerlei teamevents, zoals (kantoor)borrels, teamuitjes, sportieve events, intervisie en trainingen. Persoonlijke aandacht binnen het team is voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor voelt het altijd weer als thuiskomen bij Laudame Financials.

Werken bij Laudame

"Jouw financiële kennis en expertise, onze opdrachtgevers en ambities!"

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Selectie van onze opdrachtgevers

Vacatures van Laudame Financials

Ervaringen van interim financial Tim op zijn eerste opdracht bij Shell:

“Mijn leerproces heeft een mooie groeicurve doorgemaakt, mede door de goede tips van Laudame Financials gecombineerd met de business insights van Shell. De begeleiding van Laudame Financials, de gezonde drive om te presteren en het streven om een maximaal resultaat te behalen, zijn mijns inziens de succesfactoren die zorgen dat Laudamers keer op keer in staat zijn om een 8 of hoger te scoren op de klanttevredenheidsindex. Deze factoren hebben bij mij in ieder geval gezorgd voor een kickstart in mijn carrière.”

Logo Shell | Vacatures van Laudame Financials

Opdrachtgevers aan het woord:

Robert Paul Fennema (Operationeel Directeur Leger des Heils ReShare): “We hebben ervaring met meerdere bureaus, maar Laudame doet wat ze belooft. Zo beweerden ze dat ze in één keer met de juiste kandidaat zouden komen. Dus geen zes gesprekken met zes kandidaten. Door goed te luisteren en te doorgronden weten ze precies wat een goede match is, zeggen ze. En in ons geval was dat ook echt zo: twee keer zelfs!”

Logo Shell | Vacatures van Laudame Financials

Bob Seemann (Algemeen Directeur NIBE-SVV): “Dan merk je de verschillen in aanpak tussen aanbieders aan den lijve. Laudame sprong hier in zeer positieve zin uit. Zij reageerden direct, verdiepten zich uitvoerig in onze situatie en kwamen als enige zelfs persoonlijk polshoogte nemen om onze vraag goed te kunnen duiden en in zijn context te plaatsen.”

Logo Shell | Vacatures van Laudame Financials

Rob Brueren (Finance Manager Momentive Specialty Chemicals): “Per definitie zijn de cv’s van de kandidaten goed, de kandidaten zijn altijd goed voorbereid. Doordat Laudame klein is gebleven kennen ze hun mensen goed. Daardoor weten ze wie bij een organisatie past. De mensen van Laudame integreren heel snel. Je merkt niet dat ze extern zijn, ze zijn erg dedicated.”

Logo Shell | Vacatures van Laudame Financials